Το TRAVEL HALL ταξιδεύει μαζί σας με οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια για όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε την Κρήτη με οργανωμένες εκδρομές από τα υποτροπικά νότια παράλια της μέχρι τις χιονισμένες βουνοκορφές της. Ταξιδεύοντας με οργανωμένες εκδρομές από τα κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ελούντας και τη Σπιναλόγκα μέχρι το παλάτι της Κνωσσού και το δάσος του Ρούβα ή του Σελάκανου. Αφήστε τον ήλιο να περπατήσει μαζί σας στις ατέλειωτες παραλίες στα Φαλάσαρνα ή το Ελαφονήσι και σκαρφαλώστε με ένα ταξίδι στην Γραμβούσα ή τον τροπικό Μπάλο.

Βρεθείτε στην Θράκη με οργανωμένες εκδρομές στον Έβρο, και απολαύστε ένα ταξίδι την Αλεξανδρούπολη, το Σουφλί την Δαδιά, και τα στενά του Νέστου, ή αφεθείτε σε ένα ταξίδι στην Ιστορία μέσα στα στενά και τα δάση της Ξάνθης.

Ελάτε πιο κοντά στην βόρειο Ελλάδα με οργανωμένες εκδρομές στην Αλιστράτη την Καβάλα την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη.

Γνωρίστε με οργανωμένες εκδρομές τις Πρέσπες την μοναδική Καστοριά το Νυμφαίο.

Στην Ήπειρο, τα Ζαγοροχώρια, τα Ιωάννινα, η ’ρτα προσφέρονται όλο το χρόνο με οργανωμένες εκδρομές. Η Πελοπόννησος με τις μοναδικές εναλλαγές των τοπίων και των μνημείων της είναι στη διάθεση σας μέσα από οργανωμένες εκδρομές.Το μοναδικό αρχιπέλαγος του Αιγαίου με τα λευκά και γαλάζια νησιά του δίνουν στις οργανωμένες εκδρομές σας ξεκούραση αλλά και νυχτερινό ξεφάντωμα, για όσους το επιθυμούν, στις διακοπές τους.

Ζήστε την εμπειρία του απολιθωμένου δάσους της Μυτιλήνης, και περπατήστε στο δάσος της Αγιάσου και στα μαστιχοχώρια της Χίου μέσα από οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια του TRAVEL ΗALL.Στα Δωδεκάνησα, κοσμοπολίτικες αλλά και ανώνυμες παραλίες. Πεντακάθαρες θάλασσες αλλά και μνημεία πολιτισμού μέσα από ένα ταξίδι μόνος ή και με οργανωμένες εκδρομές.

Τα πράσινα νησιά του Ιονίου από την Ζάκυνθο την Κεφαλονιά την Λευκάδα και την Κέρκυρα, μέχρι τα μικρότερα νησιά της Ιθάκης των Παξών και των Κυθήρων αγκαλιάζουν οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια σε μια διαφορετική εμπειρία.