ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΔΙΚΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!!!!! – 395€

Ημερομηνία έναρξης: 03/03

Ημερομηνία επιστροφής: 10/03

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03/03/20-10/03/20

1Η ΗΜΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου και αναχώρηση για Πειραιά

2η ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Αναχώρηση από Αθήνα. Ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, παρακάμπτοντας τη Θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω Τεμπών θα γευματίσουμε προαιρετικά σε εστιατόριο της Εθνικής οδού στον Πλαταμώνα. Λίγο αργότερα προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα, την όμορφη Θεσσαλονίκη, για να φθάσουμε το απόγευμα και να τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:
Πρωινό και αναχώρηση για την Πόλη. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την Εγνατία οδό, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του Έβρου και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη Ραιδέστο όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη. πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη Πόλη, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ):
Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Η ξενάγηση μας τελειώνει με το παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό ΤΟΠ – ΚΑΠΙ. Η περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) μας περιμένει στη συνέχεια με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ):
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόνησα. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη με τη Θεολογική Σχολή, για να ακολουθήσει η Πρίγκηπος. Εδώ, μπορούμε να γνωρίσουμε προαιρετικά πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, ξεκούραση, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ):
Πρωινό και γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, την περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων). Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό καραβάκι, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία, πριν καταλήξουμε για γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος το απόγευμα για βόλτα στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, το ΤΑΚSIM. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρόταση μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ:
Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΞΑΝΘΗ. ‘Αφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ ΞΑΝΘΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ θα γίνουν, στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και την περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ αντίστοιχα, άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση για Ηράκλειο.

9Η ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 395€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με Μινωικές Γραμμές
• Διαμονή 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία Β’ κατηγορίας στην Ελλάδα.
• Διαμονή – 4 διανυκτερεύσεις – σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* κεντρικό στην Κωνσταντινούπολη.
• Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία σας.
• Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό καθημερινά.
• Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
• Αρχηγό – συνοδό.
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
• Φ.Π.Α..

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ + 45€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
• ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ
• ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ