ΤΗΝΟΣ – 175€

Ημερομηνία έναρξης: 12/07

Ημερομηνία επιστροφής: 14/07

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΤΗΝΟΣ
3 ΜΕΡΕΣ / 2 ΝΥΧΤΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 12-7/14-7

1η μέρα: 12-7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-THNOΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και αναχώρηση στις 07:40 με το GOLDEN STAR . Άφιξη στην ΤΗΝΟ. Επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και αμεσως μετα για την πρώτη βόλτα στο νησί. Διανυκτέρευση .
2η μέρα: 13-7 ΤΗΝΟΣ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ
Πρωινό και επισκεψη στην Παναγια της Τηνου και μετα τις 10.00 ξεκινά η γνωριμία μας με το νησί. και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στο νησί. Επίσκεψη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου (στην Οσία Πελαγία) και στάση για προσκύνημα . Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε περνώντας από τα όμορφα χωριά της Τήνου καταλήγουμε στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτική. Στη συνεχεία επισκεψη στο χωριο Πυργο σχετική παραμονή και θα συνεχισουμε στο Πανορμο όπου προαιρετικα μπανιο φαγητο .Χρόνος ελεύθερος για να το απολαύσετε. Επιστοφη στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση
3η μέρα: 14-7 ΤΗΝΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος το πρωι για και αμέσως μετά μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση στις για το ταξίδι της επιστροφής . Άφιξη το βράδυ στις 21:30 στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 175€

Περιλαμβάνονται:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΤΗΝΟΣ σε οικονομική θέση.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΤΗΝΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση.
• 2 διανυκτέρευσεις στην Τήνο με πρωινό.
• Εκδρομή μεγαλος Γυρος στην Τήνο
• Μεταφορά λιμάνι-ξενοδοχείο-λιμάνι
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ