ΤΗΝΟΣ – 185€

Ημερομηνία έναρξης: 21/06

Ημερομηνία επιστροφής: 23/06

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
3 ΜΕΡΕΣ/ 2 ΝΥΧΤΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/06/19-23/06/19

1η μέρα :ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΤΗΝΟΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και αναχώρηση στις 07:45 με το GOLDEN STAR . Άφιξη στην ΤΗΝΟ στις 16:35 . Επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Εσπερινό στην Παναγία της Τήνου .Το βράδυ θα γνωρίσετε την Χώρα . Η Χώρα είναι κτισμένη γύρω από το πολυσύχναστο λιμάνι του νησιού. Έχει κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική πολλές μικρές εκκλησούλες και ήσυχες γειτονιές. Θα συναντήσουμε πολλά καταστήματα με τουριστικά είδη και κατά μήκος της παραλιακής οδού λειτουργούν πολλά εστιατόρια για να δοκιμάσετε την Τηνιακή κουζίνα και καφετέριες για ξεκούραση και καφέ Διανυκτέρευση.
2η μέρα :THNOΣ Το πρωί παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το μεγάλο γύρο του νησιού . Επίσκεψη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου (στην Οσία Πελαγία) και στάση για προσκύνημα . Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε περνώντας από τα όμορφα χωριά της Τήνου καταλήγουμε στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτική και στην συνέχεια θα συνεχίσουμε για το μεγάλο γύρο του νησιού με στάση στον Πύργο. Ο Πύργος είναι το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός, και ένα από τα πιο γραφικά σημεία των Κυκλάδων. Το όνομα του οφείλεται στον βενετσιάνικο πύργο που χτίστηκε τον 16ο αι. για την άμυνα της περιοχής. Παλιότερα, το χωριό ονομαζόταν Πάνορμος, ονομασία που σήμερα προσδιορίζει τον ομώνυμο όρμο. Χρόνος για φαγητό . Επιστροφή στην Τήνο , ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση
3η μέρα : ΤΗΝΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος και αμέσως μετά μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση στις 11.45 για το ταξίδι της επιστροφής . Άφιξη το βράδυ στις 20:45 στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.
TIMH KAT’ATOMO: 185€
Περιλαμβάνονται:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΤΗΝΟΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση με την Golden Star.
• Δυο (2) διανυκτερεύσεις στην Τήνο με πρωινό.
• Μεγάλος Γύρος του νησιού.
• Μεταφορά λιμάνι-ξενοδοχείο-λιμάνι
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
• Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤE ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ