ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ – 385€

Ημερομηνία έναρξης: 28/08

Ημερομηνία επιστροφής: 03/09

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ζάκυνθο -Κεφαλονιά & την Ιθάκη
Αναχώρηση :28/08/19-03/09

1η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στον επιβατικέ σταθμό του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πειραιά.
2η ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟ
Άφιξη στο Λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για Ζάκυνθο, με ενδιάμεσο σταθμό την Ακράτα. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πλοίο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λόφο του Στρανι όπου θα απολαύουμε την θεά. Αναχώρηση για την πόλη όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυχτερεύσει.
3η ημέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ-KEΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για επίσκεψη στο το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ. Αναχώρηση για τα χωριά ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓΙΟ ΛΕΩΝ, ΕΞΟΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Στάση για να επισκεφθούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο ‘Αγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο του νησιού, «ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ» με τη θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ και την παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στην συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι, Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πεσάδα 19:45 με άφιξη 21:15. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο τα τακτοποίηση στα δωμάτιο και ξεκούραση.
4Η ημέρα: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση , επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο ‘Αγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση τη μοναδική παραλία του Μύρτου όπου από πάνω θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Συνεχίζουμε στο Φισκάρδο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.
5η ημέρα: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινέ και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στην πανέμορφη Ιθάκη Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με προορισμό τον Πισαετό. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στην Κεφαλονιά δ/ση
6η ημέρα: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πρωινό τελευταία επίσκεψη στο Αργοστόλι και για Κυλλήνη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον Πειραιά τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Ηράκλειο.
7η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Άφιξη νωρίς το πρωί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:
385€ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Α’ & Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά –Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
• Εισιτήρια F/B από και προς Κεφαλονιά και Ζάκυνθο και Ιθάκη
• 1 Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο
• 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά
• Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία σας
• Ημερήσια εκδρομή στην Ιθάκη
• Αρχηγός – συνοδός.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Πούλμαν από Πειραιά σε Πειραιά συνέχεια μαζί σας
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ