This tour has expired

ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Duration:
5 ημέρες
Transport:
Αεροπορική εκδρομή
Tour Type:
Αγίου Μηνά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ all inclusive με
Πριγκηπονήσια, Κρουαζιέρα στο Βόσπορο, Γεύματα

Από 8 – 12 Νοεμβρίου ’23



1η ημέρα, Τετάρτη 8/11: Ηράκλειο – Κωνσταντινούπολη
Άφιξη στη Πόλη  στις  10.40 το πρωί  με την πτήση από το Ηράκλειο μέσω Αθηνών με AEGEAN AIRLINES. Επιβίβαση στα λεωφορεία με Ελληνόφωνο ξεναγό και θα ξεκινήσουμε για την ξενάγησή μας.Κατά την διαδρομή μας θα δούμε τα Βυζαντινά Χερσαία Τείχη του Θεοδοσίου του 5ου αιώνα.Συγκεκριμένα θα δούμε το Επταπύργιο και τη Χρυσή Πύλη. Θα αρχίσουμε με την ξενάγηση μας στο παλάτι του  Ντολμαμπαχτσέ του  19 ου αιώνα,όπου έμειναν οι  τελευταίοι  Σουλτάνοι  της  Οθωμανικής  Δυναστείας. Οδική ξενάγηση και γεύμα στο Βόσπορο πρίν καταλείξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυχτέρευση.

2η ημέρα, Πέμπτη 9/11: Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για ολοήμερη ξενάγηση της Πόλης..Η επίσκεψη θα αρχίσει με τον Βυζαντινό Ιππόδρομο και   το Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ γνωστό σαν Μπλε Τζαμί και το Παλάτι των Σουλτάνων από τον 15ο αιωνα έως τον 19ο αιωνα το Τοπ-Καπί. Γέυμα  στο παραδοσιακό εστιατόριο της Πόλης. Στη συνέχεια επίσκεψη της θρυλικής Αγίας Σοφίας και της Δεξαμενής του Ιουστινιανού.To απόγευμα κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυχτέρευση.

3η ημέρα, Παρασκευή 10/11: Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπονήσια Μετά το πρωίνο,αναχώρηση  απο  το  ξενοδοχείο  για  ολοήμερη  εκδρομή  με  το  οίο  της  γραμμής  στα  Πριγκηπόνησα και συγκεκριμένα στη Πρίγκηπο και Χάλκη. Στη Χάλκη  θα επισκεφθούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή .Μετά θα περάσουμε στη Πρίγκηπο όπου θα έχουμε  γεύμα σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα. Στον ελεύθερο χρόνο όσοι θέλουν μπόρουν να νοικιάσουν άμαξα για να κάνουν το γύρω του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

4η ημέρα, Σάββατο 11/11: Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση απο το ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στον Πατριαρχεικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια του Φαναριού, θαυμάζωντας την Μεγάλη Του Γένους Σχολή που κτίστημκε το 1881 από τον αρχιτέκτωνα Δημάδη και σήμερα χρησιμοποιήται σαν Λύκειο.Η επόμενη στάση μας θα είναι η εκκλησία της Παναγίας Μογγολιώτισας.Θα συνεχείσουμε με την Μονή της Παναγίας των Βλαχερνών όπου πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος. Εν συνεχεία θα επισκεύθουμε την περίφημη για τα Βυζαντινά ψηφιδωτά της Μονή της Χώρας και την εκκλησία του Ζωοδόχου Πυγής ή αλλιώς ονομαζόμενη Μπαλουκλί όπου θα δούμε τους τάφους των Πατριαρχών.Το απόγευμα μεταφορά και ελεύθερος χρόνος στον πολύκοσμο Καπαλί Τσαρσί,στη σκεπαστή αγορά της Πόλης με τα 4000 καταστήματα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυχτέρευση.

5η ημέρα, Κυριακή 12/11: Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο
Μετά το πρωϊνό, αργά εγκαταλείπουμε το ξενοδοχείο κλείνωντας και τους λογαριασμούς μας για τα ατομικά μας έξοδα. Θα έχουμε ολόκληρο το πρωινό στην διάθεση μας για επισκέψεις σε πολύ ωραία μέρη της Πόλης, όπως στο λόφο Πιέρ  Λοτί απ΄ όπου θα έχουμε μια υπέροχη θέα του Κεράτιου Κόλπου, ή στην παραδοσιακή αγορά των λουκουμιών και των μπαχαρικών στο Μιρσι Τσαρσί. Μετά το μεσημέρι, μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της Aegean για το Ηράκλειο.

ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΦΟΡΟΙ
NIPPON 4* 670 670 800       140
GRAND HYATT 5* 1000 905 1420

Μετά η τιμή θα αυξηθεί κατά 50€ λόγω του ναύλου

ΠΤΗΣΕΙΣ

AEGEAN AIRLINE
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ A3 301  06:35 – 07:25
ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ A3 990  08;10 – 10:40
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΑΘΗΝΑ A3 993  16:50 – 17:15
ΑΘΗΝΑ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ A3 320  19:30 – 20:20

 

Περιλαμβάνονται κατ΄άτομο

  • Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο – Κων/πολη – Ηράκλειο μέσω Αθηνών με πτήση της Aegean.
  • Προσωπικό αντικείμενο και 1 χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και 23 κιλά βαλίτσα
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό.
  • 4 γεύματα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα σε επιλεγμένα εστιατόρια
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Όλες οι ξεναγήσεις όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα με Ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Όλες οι είσοδοι στους χώρους επισκέψεων στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

Δεν Περιλαμβάνονται: Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων  εφόσον υπάρξουν

 

 

ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Discount:

Special offer