This tour has expired

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Duration:
4 και 5 ημέρες
Transport:
Οδική εκδρομή
Location:

ΣΚΥΡΟΣ, ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
(ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ)
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SKYROS PALACE 4*,
ME ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ, ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ
Από Μ. Πέμπτη 14 Απριλίου έως Τρίτη 18 Απριλίου
Με δυνατότητα παράτασης της εκδρομής κατά μία επιπλέον ημέρα!

Μ. Πέμπτη 13/04/2023: Ώρα 19.30 συγκέντρωση στον Λιμενικό Σταθμό Ηρακλείου. Απόπλους για Πειραιά στις 21.00. Διανυκτέρευση εν πλω

Μ. Παρασκευή 14/04/2023: Πειραιάς – Χαλκίδα – Παραλία Κύμης (λιμάνι) – Σκύρος
Άφιξη στον Πειραιά. Αποβίβαση και άμεση αναχώρηση με το λεωφορείο για τη γοητευτική πόλη των «τρελών νερών», Χαλκίδα , όπου θα έχουμε χρόνο για πρωινό καφεδάκι. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να οδηγηθούμε στην Παραλία Κύμης. Ώρα 12.00 το μεσημέρι σαλπάρουμε για τη Σκύρο. Άφιξη μετά από 2 ώρες περίπου στο γραφικό λιμάνι της Λιναριάς. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή για να εξερευνήσετε τους πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Δείπνο με νηστίσιμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ιδιαίτερη περιφορά του Επιταφίου που σταματά σε όλα τα ξωκλήσια, ενώ σε κάποιους οικισμούς γίνεται παράλληλα με τη θάλασσα. Διανυκτέρευση

Μ. Σάββατο 15/04/2023, Αξιοθέατα και μουσεία Χώρας – Βόρεια Σκύρος
Πρωινό. Αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την πανέμορφη πρωτεύουσα Χώρα με την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική που απλώνεται νωχελικά σε λόφο και στην κορυφή του δεσπόζει το βυζαντινό κάστρο. Λευκά διώροφα και τριώροφα σπιτάκια με πολύχρωμα πορτοπαράθυρα και λουλουδιασμένες αυλές, ασβεστωμένα ελικοειδή σοκάκια, φαρδιά σκαλοπάτια και κατάλευκα εκκλησάκια είναι μερικές από τις εικόνες που θα αντικρύσουμε, παραπέμποντάς μας στις Κυκλάδες. Θα επισκεφθούμε το «μπαλκόνι της Σκύρου», την όμορφη πλατεία της Αιώνιας ποίησης (ή Μπρουκ) με το ορειχάλκινο άγαλμα του φιλέλληνα ποιητή Pούπερτ Mπρουκ, και την υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο, το ενδιαφέρον το Αρχαιολογικό Μουσείο Σκύρου και το έξοχο Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, ένα από παλαιότερα και πλουσιότερα του είδους του στη χώρα μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, ανέμελες βόλτας στα πολυσύχναστα σοκάκια της μικρής πόλης και για προαιρετικό γεύμα. Αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το βόρειο τμήμα του νησιού, το λεγόμενο και «Μερόη» που θυμίζει τις Σποράδες, με πυκνή βλάστηση και απέραντα πευκοδάση που φθάνουν ως τη θάλασσα, απάνεμους όρμους , διαδοχικά υψώματα και μικρές εύφορες πεδιάδες. Στάση για φωτογραφίες στο ύψωμα «Μάρμαρο»  με το πυκνό πευκοδάσος, το κατάλευκο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα και την συναρπαστική πανοραμική θέα προς τον πευκόφυτο απάνεμο όρμο του Πεύκου και το ομώνυμο λιλιπούτειο ψαροχώρι. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας απολαμβάνοντας το μεθυστικό άρωμα των βοτάνων και των πεύκων και την υπέροχη θέα στις δυτικές ακτές και τους διαδοχικούς κατάφυτους όρμους και καταλήγουμε στην Ατσίτσα, ένα όμορφο χωριό χτισμένο μέσα σε έναν καταπράσινο κολπίσκο. Δείτε τις πέτρινες κολώνες, απομεινάρια της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής για τη μεταφορά σιδηρομεταλλευμάτων από τα ορυχεία στη θάλασσα, απολαύστε το απογευματινό σας καφεδάκι ατενίζοντας την εξαιρετική θέα προς τη καταγάλανη θάλασσα και την ομώνυμη νησίδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα ζήσουμε την ιδιαίτερη τελετή της Αναστάσεως με τα αμέτρητα βεγγαλικά να κάνουν τη νύκτα μέρα δίνοντας μια ξεχωριστή παραδοσιακή πινελιά στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της βραδιάς! Επιστροφή στο ξενοδοχείο για παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο με συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση

Κυριακή του Πάσχα 16/04/2023, Πασχαλινό ξεφάντωμα στο ξενοδοχείο – Βυζαντινό κάστρο & Μονή Αγ. Γεωργίου
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πρωινό. Βόλτα στα εξωπραγματικά Πουριά, την ωραιότερη τοποθεσία της Σκύρου, με το πολυφωτογραφημένο λαξευτό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το παραθαλάσσιο αρχαίο λατομείο της περίφημης “σκύριας λίθου”, τους εντυπωσιακούς πέτρινους σχηματισμούς στην παραλία, τον ανακαινισμένο ανεμόμυλο πάνω από τη θάλασσα και το υπέροχο φόντο της κατάλευκης Χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για συμμετοχή στις εορταστικές του εκδηλώσεις και στο παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Πασχαλινό μας γεύμα με συνοδεία μουσικής, χορό και πολύ κέφι. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το «στολίδι» της Σκύρου, το βυζαντινό κάστρο με την θέα σε όλο σχεδόν το νησί και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίο. Εντός του κάστρου βρίσκεται το ξακουστό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του νησιού, που χτίστηκε από τον Νικηφόρο Φωκά τον 10ο αι. Μετά χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην ολοζώντανη Μεγάλη Στράτα, το κεντρικό λιθόστρωτο σοκάκι με τα καταστήματα, που διασχίζει απ΄άκρη σ΄ακρη τη μικρή πόλη της Χώρας όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα περίφημα γλυκά και το Παγωτό της Φαλταΐνας ή να απολαύσετε το ποτό σας σε κάποιο σικάτο μπαράκι στη χαριτωμένη κεντρική πλατεία των Ηρώων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα 17/04/2023, Σκυριανά αλογάκια – νότια Σκύρος – Λιμάνι Κύμης – Πειραιάς
Πρωινό. Αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για να γνωρίσουμε το νότιο τμήμα του νησιού, το λεγόμενο και «Βουνό», αφού στο μεγαλύτερο μέρος του δεσπόζει ο ορεινός πετρώδης όγκος του Κόχυλα με άνυδρα τοπία και ξερολιθιές που παραπέμπουν σε Κυκλάδες. Πρώτος σταθμός μας σε μια φάρμα με το σήμα κατατεθέν του νησιού, τα περίφημα μικρόσωμα αλογάκια, μια σπάνια ράτσα αλόγων που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου. Αφού μάθουμε τα «μυστικά» τα χαριτωμένων σκυριανών αλόγων και φωτογραφηθούμε μαζί τους, θα συνεχίσουμε προς τη βοτσαλωτή απάνεμη παραλία Καλαμίτσα, την γάργαρη Πηγή Νύφι που μνημονεύεται από τον Όμηρο, και θα καταλήξουμε στον απάνεμο όρμο «Τρεις Mπούκες» με τη μαγική θέα στην άγρια ομορφιά του γύρω τοπιού και την απεραντοσύνη της θάλασσας. Λίγο πριν τον ιστορικό ναύσταθμο, μέσα σε έναν ελαιώνα, θα δούμε τον λιτό μαρμάρινο τάφο του ποιητή και αξιωματικού του Bρετανικού Nαυτικού, που έχασε τη ζωή του στο νησί κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Προαιρετικό γεύμα στην περιοχή. Το μεσημέρι αποχαιρετάμε τη γοητευτική Σκύρο και σαλπάρουμε για το λιμάνι της Κύμης όπου φθάνουμε μετά από 2 ώρες περίπου. Άφιξη, αποβίβαση και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεση στάση. Το βράδυ απόπλους για Ηράκλειο.

Τρίτη 18/04/2023, Άφιξη στο Ηράκλειο το πρωί. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Ενήλικας σε δίκλινο δωμάτιο 398 €, Βρέφη & νήπια 0 – 4 ετών δωρεάν.
Μονόκλινο δωμάτιο +100 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ 3 & 4 ΑΤΌΜΩΝ
1ο Παιδί από 5 – 12 ετών 217 €, 2ο παιδί από 5 – 12 ετών 257€
3ο άτομο από 12 ετών και άνω σε τρίκλινο δωμάτιο 355€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο σε καμπίνες ΑΒ4.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύμη – Σκύρος – Κύμη σε οικ. θέση.
• Όλες οι μεταφορές και εκδρομές του προγράμματος με τουριστικό λεωφορείο.
• Διαμονή τρία (3) βράδια στο πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο SKYROS PALACE 4****, σε δωμάτια της επιλογής σας.
• Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο
• Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμο και μη τα βράδυ της Μ. Παρασκευής
• Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ το βράδυ του Μ. Σαββάτου με ποτά και συνοδεία μουσικής.
• Εορταστικό γεύμα σε μπουφέ το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα με πασχαλινά εδέσματα και συνοδεία μουσικής .
• Δωρεάν ποτά σε όλα τα δείπνα (κρασί, αναψυκτικά και μπύρα).
• Συνοδός του γραφείου μας.
• Ομαδική Ασφάλεια Ταξιδιού.
• Ενημερωτικό έντυπο εκδρομής
• Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ό, τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Φόρος διανυκτέρευσης (3€ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση). Είσοδοι σε Μουσεία & επισκέψιμους χώρους με εισιτήριο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Εγγραφές μόνο με προκαταβολή100€ ανά άτομο έως και 20 μέρες πριν την αναχώρηση. Εξόφληση όλου του ποσού τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για εγγραφές σε λιγότερες από 20 ημέρες πριν την αναχώρηση γίνεται απευθείας εξόφληση όλου του ποσού.
– Η προσφορά στις παιδικές τιμές ισχύει μόνο όταν τα παιδιά μένουν σε δωμάτιο με δύο ενήλικες (FAMILY or TPL ROOM).
– Η προσφορά για το 3ο άτομο ισχύει μόνο σε τρίκλινο δωμάτιο.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !
Ενήλικας σε δίκλινο δωμάτιο 55 €
3ο άτομο από 12 ετών και άνω 40 €
1ο παιδί από 5 έως 12 ετών 15 €
2Ο παιδί από 5 έως 12 ετών 30 €

Περιλαμβάνει
– Την επιπλέον διανυκτέρευση στις 17/4 στο ξενοδοχείο με πρωινό και δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και ποτά στο δείπνο
– Την ολοήμερη εκδρομή στην Εύβοια την Τρίτη 18/4.Μετά την πρωινή επιστροφή με το πλοίο από τη Σκύρο στο λιμάνι της Κύμης ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στην Εύβοια (Πόλη Κύμης – Κουμιώτικα αρχοντοχώρια – παράλια νότιας Κύμης – Ερέτρια). Άφιξη αργά το απόγευμα στον Πειραιά και απόπλους το βράδυ για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο το πρωί της επόμενης ημέρας (Τετάρτη 19 Απριλίου).
Αν θέλετε να κάνετε παράταση της εκδρομής κατά μια μέρα να μας το δηλώσετε στην εγγραφή σας.

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

Discount:

Special offer