This tour has expired

ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Duration:
2 ΜΕΡΕΣ
Transport:
ΟΔΙΚΩΣ
Tour Type:
ΚΡΗΤΗ

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*   ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Από 1 έως 3 Ιουλίου

Ημέρα 1η Παρασκευή 1 Ιουλίου, Ηράκλειο – Πάνορμος – Καλύβες – ξενοδοχείο

Ώρα 09.00 εκκίνηση του λεωφορείου, παραλαβή των εκδρομέων από προκαθορισμένα σημεία του Ηρακλείου και αναχώρηση. Πρώτος σταθμός μας για καφεδάκι και βόλτα στο κοσμοπολίτικο ψαροχώρι Πάνορμο. Συνεχίζουμε για τις παραθαλάσσιες Καλύβες. Περπατήστε στα πλακόστρωτα παραδοσιακά σοκάκια, στην κεντρική πλατεία με τον πλάτανο και στις καταπράσινες όχθες του ποταμού Ξυδά με τις πάπιες και το γραφικό γεφυράκι, κολυμπήστε στην αμμουδερή παραλία με τα ρηχά κρυστάλλινα νερά, γευματίστε σε κάποιο παραθαλάσσιο ταβερνάκι. Μετά το μεσημέρι άφιξη  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην κοσμοπολίτικη Αλμυρίδα. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή για μια ακόμα δροσερή βουτιά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Σάββατο  2 Ιουλίου, Προαιρετική εκδρομή: Χρυσοσκαλίτισσα – Ελαφονήσι – «Μικρή Καππαδοκία»

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση, δροσερές βουτιές και βόλτα μέχρι την γραφική Πλάκα με την ωραία θέα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε εκδρομή στη διαχρονική γοητεία  της Νοτιοδυτικής Κρήτης. Πρώτος σταθμός μας στην ιστορική  μονή Χρυσοσκαλίτισσας που δεσπόζει υπερήφανα σε ένα λόφο  με απέραντη θέα στη θάλασσα και μοιάζει ανέγγιχτη από τον χρόνο. Σύμφωνα με τον θρύλο, μόνο οι πολύ πιστοί μπορούν να ξεχωρίσουν το χρυσό σκαλοπάτι, από το οποίο πήρε την ονομασία της, ανάμεσα στα 90 σκαλοπάτια του μοναστηριού. Μετά κατηφορίζουμε στο μαγευτικό Ελαφονήσι  που θυμίζει εξωτικό νησί της Καραϊβικής και  επανειλημμένα έχει ψηφιστεί ως μια από τις ωραιότερες  παραλίες στον κόσμο, με ρηχή λιμνοθάλασσα, ζεστά  τιρκουάζ νερά, κατάλευκη και ροζ άμμο, πανέμορφο φυσικό τοπίο και  κρυμμένα κολπάκια! Περίπου 100 μ , απέναντι από την παραλία βρίσκεται το ομώνυμο νησάκι, το οποίο προσεγγίζεται εύκολα με τα πόδια, καθώς τα νερά της λιμνοθάλασσας κυμαίνονται από μερικά εκατοστά, μέχρι ένα μέτρο. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, προαιρετικό γεύμα και για να εξερευνήσετε το παραδεισένιο τοπίο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με ενδιάμεση στάση στη “Μικρή Καππαδοκία της Κρήτης”. Αυτό το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο του  εξωπραγματικού  συμπλέγματος πυραμιδοειδών λόφων από άργιλο, το εκτυφλωτικό λευκό χρώμα των οποίων δημιουργεί παιχνιδιάρικες αντιθέσεις με τη γύρω καταπράσινη κοιλάδα του Τυφλού ποταμού , θα μας αφήνει άφωνους! Δείπνο. Διανυκτέρευση

Ημέρα 3η Κυριακή 3 Ιουλίου Γεωργιούπολη – Μπαλί – Ηράκλειο

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην όμορφη Αλμυρίδα. Με τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την παραθαλάσσια Γεωργιούπολη. Χρόνος για κολύμπι, βόλτα  στην  ολοζώντανη  κεντρική πλατεία με τα καταστήματα, στις  καταπράσινες όχθες του ποταμού Αλμυρού και στον πέτρινο  μόλο που καταλήγει  στο υπέροχο κάτασπρο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που μοιάζει να  επιπλέει πάνω στη θάλασσα και για προαιρετικό γεύμα σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι. Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο θέρετρο Μπαλί. Περπατήστε στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο με τα καταστήματα και τις καφετέριες, πιείτε τον απογευματινό σας καφέ πλάι στη θάλασσα ή κάντε ακόμα μια δροσερή βουτιά σε μια από τις απάνεμες παραλίες. Πορεία επιστροφής μας στο Ηράκλειο με ωραίες καλοκαιρινές εικόνες και ευχάριστες αναμνήσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:
Ενήλικες σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο 165 €

Βρέφη/νήπια έως 4 ετών δωρεάν, παιδιά  5 – 13 ετών  130€


Super ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ με ταυτόχρονη κράτηση όλων των ατόμων:
Παρέες 3 ενηλίκων σε τρίκλινο superior δωμάτιο με θέα θάλασσα: 445€

Οικογένειες 3 ατόμων (2 γονείς + 1 παιδί) σε τρίκλινο superior δωμάτιο με θέα θάλασσα: 430€

Οικογένειες 4 ατόμων (2 γονείς + 2 παιδιά) σε τετράκλινο οικογενειακό δωμάτιο με θέα θάλασσα: 530€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές – εκδρομές – μετακινήσεις   με τουριστικό λεωφορείο, όπως περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • 2  διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι και θέα θάλασσα.
  • Ημιδιατροφή από πλούσιους μπουφέδες καθημερινά στο ξενοδοχείο ( Σύνολο 2 Πρωινά και 2 δείπνα).
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ενημερωτικό έντυπο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:  

Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό / προτεινόμενο. Ο Νέος Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο (πληρώνεται επιτόπου στο ξενοδοχείο 3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση). Ποτά στα περιλαμβανόμενα δείπνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
– Εγγραφές μόνο με προκαταβολή 50€ ανά άτομο έως και 20 μέρες πριν την αναχώρηση. Εξόφληση όλου του ποσού τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Για εγγραφές σε λιγότερες από 20 ημέρες πριν την αναχώρηση γίνεται απευθείας εξόφληση όλου του ποσού.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά μένουν σε δωμάτιο με δύο ενήλικες

ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Discount:

Special offer