This tour has expired

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Duration:
3 ημέρες
Transport:
Οδική εκδρομή
Tour Type:
Πρωτομαγιά
Location:


ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
ΓΑΥΔΟΣ, Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Από 29 Απριλίου έως 01 Μαΐου

Σάββατο 29/04/2023: Συγκέντρωση νωρίς το πρωί ώρα 06:45, και αναχώρηση για την Χώρα Σφακίων. Άμεση επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό το ακριτικό νησί της Γαύδου.
Άφιξη στο λιμάνι του Καραβέ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το απόγευμα μεταφορά προς την παραλία του Αγίου Ιωάννη. θα μας αφήσει το λεωφορείο σε συγκεκριμένο σημείο από όπου θα περπατήσουμε μέχρι την παραλία. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

Κυριακή 30/04/2023: Το πρωί ώρα 08:00 προαιρετικά μπορείτε ξεκινάμε για τα Βατσιανά από όπου θα περπατήσουμε έως την Τρυπητή το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, ως τον «θρόνο» του μεγάλου ταξιδευτή του Οδυσσέα με το γαλάζιο και το τυρκουάζ της θάλασσας ακούραστο σύντροφο. Εδώ σύμφωνα με το Όμηρο στο νησί της Ωγυγίας που κατοικεί η κόρη του Άτλαντα του γιου της νύμφης Ωκεανίδας, η Καλυψώ (η «δολόεσσα Καλυψώ»), τον κρατεί θέλοντας να τον κάνει αθάνατο και σύζυγο της. Η επιστροφή μας θα γίνει από μία άλλη διαδρομή φθάνοντας στον Κόρφο μία μικρή αλλά πεντακάθαρη παραλία από όπου θα μας παραλάβει το λεωφορείο για να επιστρέψουμε στο Σαρακίνηκο. Το απόγευμα ώρα 17:30 ξεκινάμε για να απολαύσουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα επισκεπτόμενοι τον Φάρο της Γαύδου τον δεύτερο σε μέγεθος μετά από αυτόν της Γης του Πυρός, κατασκευασμένο το 1880 από τους Γάλλους, σε υψόμετρο 368 m στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού. Βομβαρδίστηκε κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο από τους γερμανούς αλλά αναστηλώθηκε και είναι σε πολύ κατάσταση σήμερα. Στάση στο Καστρί και με τα μοναδικά χρώματα της δύσης επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.

Δευτέρα 01/05/2023: Πρωινό ελεύθερο για περπάτημα στο δάσος και μπάνιο στα κρυστάλινα νερά. Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για τα Σφακιά. Επιστροφή με ενδιάμεσους σταθμούς στο Ηράκλειο.

ΤΙΜΗ : 185 € το άτομο
Επιβάρυνση μονόκλινου 50 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Εισιτήρια με το Καραβάκι Σφακιά – Γαύδος – Σφακιά.
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα δωμάτια χωρίς πρωινό
  • Μεταφορές και εκδρομές όπως αυτές αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Φόροι.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Discount:

Special offer